KARIN TORSTENSSON
Drivkraften att skapa har gått som en röd tråd genom mitt liv.

Jag älskar att måla och använder främst akvarelltekniken för dess stora lyskraft. Det är ett spännande äventyr att utforska de olika färgpigmenten och dess kombinationsmöjligheter!

Tycker om att måla färgstarkt och drivs i mitt arbete av att få färgerna att lysa och samspela med varandra.

Något jag ständigt återkommer till i mitt konstnärskap är detta att vara människa. Inom varje människa finns en hel värld och det fascinerar mig.                                                          Målar gärna porträtt och människor i helfigur, där jag hoppas förmedla även känslor och tankar.

Naturens skiftande färger och motiv är ett annat område som inspirerar mig.

Min konstnärliga strävan är att göra bilder som berör, både mig själv och dig som betraktare. Bilder som inbjuder till eftertanke och reflektion, som visar på ljuset i tillvaron och magin som kan uppstå i ett ögonblick.

Jag målar även porträtt och andra motiv på beställning.

www.ateljegredelin.se

karin.torstensson@hotmail.com

Facebook: Ateljé Gredelin

Instagram: @ateljegredelin

ANNA TELLIN
Livet och konsten, konsten med livet

Ofta målar jag utifrån en känsla snarare än ett specifikt motiv. Akvarellen tilltalar mig med sin lekfullhet och passar så väl in för att gestalta landskap så som jag vill framställa dem. Jag fascineras av hur färgerna sprider sig på pappret och bidrar till att olika saker i bilden visar sig och kan ta form.

På så sätt blir konsten och livet liknande upptäcktsresor, där jag lär mig att följa med i dansen, både i färgen och i tillvaron. Av det ena tar jag erfarenheter med mig in i det andra.

Jag bor och har min ateljé vid skogskanten i Barkkulla, strax utanför Rävlanda.

anna.tellin@yahoo.se

Instagram: tellin.anna

Facebook: anna tellin art